Secret Invasion: A je to tady, nová epizoda odhalila, že jeden z Avengers je Skrullem. Jak dlouho?


 Na to odpověděl šéf Marvelu. POZOR, SPOILERY!!!

Seriál Secret Invasion/Tajná invaze se u komiksové předlohy inspiruje velmi volně, ale jednu věc mají společnou, ukazují, že určité důležité postavy jsou dlouhou dobou mimozemští měnavci Skrullové, kteří ukradli identitu skutečným osobám, aby si připravili půdu pro infiltraci Země. 

A nová epizoda Secret Invasion nám odhalila, že Skrullem je i James Rhodes/War Machine (Don Cheadle). Otázkou samozřejmě je, jak dlouho a na to odpověděl kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Když máte tak skvělé herce, jakým je například Don, kteří jsou s námi tolik let, jednáte s nimi jako s partnery v rámci kreativní spolupráce... Bylo to už v začátcích, kdy jsme Donovi tenhle nápad navrhnuli a on byl rozhodně pro a chtěl být schopen ztvárnit různé stránky Rhodeyho, které jsme ještě neviděli. Líbí se nám nápad, že se fandové vrátí zpět k některým předchozím momentům, kdy se objevil Rhodey a uvědomí si, že to vlastně není on."

Je tedy patrné, že falešný Rhodes působí v Marvelovském filmovém universu už delší dobu, není to jen posledních pár let, což je velmi zajímavé odhalení a je otázkou, jak s ním Marvel dál naloží, speciálně, když se chystá film Armor Wars, kde bude War Machine jednou z hlavních postav.

Zdroj: The Direct, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat