Star Wars: Proč nevyšel film, na který měl dohlížet Zack Snyder


 To vysvětlil sám Zack. 

Jedním z mnoha chystaných filmů z universa Hvězdných válek měl mít na starosti i Zack Snyder. Což zní jako zajímavý nápad a spousta lidí byla zvědavá na to, jak bude vypadat jeho projekt z daleké předaleké galaxie. Ovšem, nakonec k realizaci téhle podívané nevyjde a Snyder vysvětlil proč:

"Zrovna došlo [k prodeji společnosti Lucasfilm firmě Disney]. Byla to období, kdy nebylo jisté, co je možné. Já žádal něco jako, 'Nechci žádnou z vašich postav. Nechci dělat nic s žádnou z vašich postav, chci dělat svou vlastní věc...' A původně jsem navrhoval, 'Mělo by to mít přístupnost R!' To bylo něco, co bylo v podstatě nepřijatelné. Upřímně, vím, že jsem toho chtěl hodně. Ale čím více jsem se do toho nořil, tím více jsem si uvědomoval, že to zřejmě nebude tím, po čem jsem toužil."

Nakonec tedy Snyder na film Star Wars nedohlédne, ale svůj sen o mládeži nepřístupné epické sci-fi podívané si přece jen splní, pro Netflix chystá dvoudílný film Rebel Moon, kdy bude první film k dispozici od 21. 12. 2023.

Zdroj: SFF Gazette, Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat