Aquaman 2: Režisér nečekaně skončil na pohotovosti


 James Wan měl zdravotní problémy.

James Wan je filmařem, který stojí za několika veleúspěšnými hororovými sériemi, ale má na kontě i jiné projekty, například značku Aquaman, kdy se aktuálně připravuje druhý díl nazvaný Aquaman and the Lost Kingdom / Aquaman a ztracené království (premiéra 19. 12. 2023). 

Ovšem, práce na projektu se zkomplikovaly s tím, že byl James Wan nečekaně převezen na pohotovost. Wan se k tomu vyjádřil ve stories na Instagramu, kde poděkoval pracovníkům Cedar Sinai Medical Center za jejich výtečnou péči.

Wanova žena Ingrid Bisu sdílela daný příběh a dodala k tomu, že to bylo velmi děsivých několik dnů, ale poznamenala, že je její manžel už v bezpečí a uzdravuje se. Konkrétní informace o jeho zdravotních problémech ale z asi pochopitelných důvodů neuvedla.

Je otázkou, jak to ovlivní práce na druhém Aquamanovi, jestli to povede k jeho zpoždění, ale zatím takové zprávy nemáme. Ovšem, proslýchá se, že tvůrci budou mít hodně práce, testovací projekce prý nedopadly úplně dobře a film zřejmě prochází výraznými úpravami.

Zdroj: Instagram, Warner Bros. Discovery / DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat