Druhá řada Lokiho byla pěkně drahá. A režisérka prvních dvou dílů Wonder Woman trojku režírovat nebude

 

Komiksové střípky.

Marvel chce, aby jeho seriály řemeslně připomínaly jeho filmové (a pěkně nákladné) projekty. Pokud jde o triky, často to zrovna nevychází, ale ať tak nebo tak, marvelovské série jsou drahá legrace. A to platí i pro druhou řadu Lokiho (premiéra 6. 10. 2023). 

Podle některých zdrojů se bavíme o částce 141,3 milionů dolarů, což znamená, že v průměru jedna epizoda vyšla na zhruba 24 milionů dolarů. Není to nejdražší série v historii, ale patří k velmi ekonomicky náročným. Ale není divu, hodně se bude cestovat v čase a neustále se měnící prostředí něco stojí. 

Wonder Woman 3 ano, ale bez Patty

Nedávno Gal Gadot překvapila potvrzením toho, že se pracuje na třetím filmu Wonder Woman, ve kterém se opět ujme hlavní role. Přece jen, DC Universum prochází restartem a ano, někteří herci se vrátí jako totožné postavy, ale zdá se, že aktuální DC svět nechce příliš odkazovat na předchozí projekty a kromě toho, druhý díl nebyl zrovna přesvědčivým úspěchem.

Gal Gadot ale potvrdila vznik Wonder Woman 3, nicméně také prozradila to, že se nevrátí režisérka předchozích dvou filmů Patty Jenkins. Její nástupce ale zatím není znám. 

Zdroj: Forbes, Kan.org, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat