Fantastická čtyřka: Tohle jsou prý noví Invisible Woman a Human Torch. Jde o herečku z Mission: Impossible a miláčka fandů Stranger Things


 Opravdu?

V poslední době se snad každý den objeví nová zpráva o obsazení očekávané marvelovky Fantastická čtyřka (premiéra 1. 5. 2025). Hodně se řešilo to, kdo ztvární Reed Richardse / Mr. Fantastica, ale nyní některé zdroje tvrdí, že se konečně ví, kdo si zahraje jeho manželku Sue Storm / Invisisble Woman a jejího bratra Johnnyho Storma / Human Torche.

Měli by to být už v minulosti zmiňovaná Vanessa Kirby a v případě Human Torche se chvíli mluvilo o Jacku Quaidovi, ale nakonec se ukázalo, že informace byla chybná a tuhle roli zřejmě ztvární někdo jiný s iniciálami JQ a to Joseph Quinn, který si získal srdce diváků rolí Eddiho Munsona ve Stranger Things.

Údajně by měla být v obou případech ruka v rukávě, ale upřímně, dokud to nepotvrdí přímo Marvel a nepadne první klapka, budeme ostražití, protože informace týkající se herců z Fantastické čtyřky jsou... jak to jen říct, velmi proměnlivé.

Zdroj: Hot Mic, Jeff Sneider, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat