Jackman, Reynolds, Schwarzenegger nebo Streep a další hvězdy darovaly stávkujícím hercům a scenáristům milion dolarů či víc


 Štědří kolegové.

Spousta z nás žila v představě, jak se mají hollywoodští herci skvěle a ano, pro pár vyvolených to platí, ale podle dostupných údajů většina z nich nevydělá ani dost peněz na to, aby jim bylo hrazeno zdravotní pojištění (což platí i pro  scenáristy), takže není divu, že stávkují.

Naštěstí existuje nezisková organizace, která pomáhá členům odborů ve chvíli, kdy jsou na tom bledě a ta v rámci minulých několika dnů dostala dary ve výši zhruba 15 milionů dolarů s tím, že několik výrazných celebrit přispělo milionem dolarů či vyšší částkou. Konkrétně šlo o tyhle štědré jedince:

George a Amal Clooney, Matt a Luciana Damon, Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman a Deborra-lee Furness, Dwayne Johnson, Nicole Kidman, Jennifer Lopez a Ben Affleck, Ryan Reynolds a Blake Lively, Julia Roberts, Arnold Schwarzenegger, Meryl Streep a Oprah Winfrey.

Je od nich rozhodně hezké, že se "nevykašlali" na méně úspěšné kolegy a rozhodli se jim pomoci ve chvíli, kdy to opravdu potřebují. 

Zdroj: Deadline, Fox / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat