Justice League 2 měla odhalit skutečného velkého padoucha DC universa. A Fantastická čtyřka se prý bude odehrávat v šedesátých letech minulého století


 Komiksové střípky.

Asi většina z nás žila v domnění, že ústředním záporákem universa DC byl Darkseid, ale zřejmě ne, protože umělec Jay Oliva odhalil, že v plánovaném (ale nikdy nenatočeném) druhém dílu Justice League mělo být odhaleno, kdo je skutečným padouchem, který posouvá figurky po šachovnici:

SOUVISEJÍCÍ: KDO SI PRÝ ZAHRAJE INVISIBLE WOMAN A HUMAN TORCHE VE FANTASTICKÉ ČTYŘCE?

"Byl to Professor Zoom (Eobard Thawne alias Reverse-Flash, jeden z nejvýraznějších DC padouchů a protivníků Flashe, pozn. redakce), kdo tahal za nitky, protože se přišel z budoucnosti, aby si v podstatě zahrával s Barrym. Ve filmech Flash by byl Zoom zloduchem na pozadí. Ale v dalších filmech byste viděli určitý vliv, který měl Zoom na zbytek Justice League."

Nakonec pak bylo v plánu natočit variaci na Flashpoint Paradox, kdy by se z přátel stali nepřátelé a došlo by k výrazným změnám, protože by se svým způsobem rebootovalo celé universum. K tomu dochází, ale jiným způsobem, než se předpokládalo. Nové vedení chce začít s více méně čistým štítem.

Návrat do šedesátek?

Pokud jde o Fantastickou čtyřku (premiéra 1. 5. 2025), aktuálně se intenzivně řeší to, kdo bude hrát hlavní role, ale informací například o ději, těch moc nemáme. Nyní se ale objevila jedna zajímavá, podle Beyond the Trailer by měl být projekt zasazen do šedesátých let minulého století. Ostatně, tým byl v komiksech představen v roce 1961, takže by to bylo symbolické.

Zdroj: The Direct, Beyond the Trailer, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat