Opravdu Zack Snyder prodělal Warner Bros. plno peněz? Co na to jeden z bývalých šéfů?


 Jak reagoval?

Zack Snyder je miláčkem mnoha diváků a to hlavně a především díky své bývalé spolupráci s Warner Bros. Discovery. Ovšem, pravdou je, že ne všechny jeho projekty, které vznikly pod hlavičkou téhle firmy byly finančně úspěšné. 

Dokonce se objevilo tvrzení, že Snyder prodělal Warner Bros. poměrně vysokou částku. Na to ale reagoval jeden z bývalých šéfů společnosti Greg Silverman, který na sociální síti X napsal:

"To není pravda. Přišli jsme o nějaké peníze v případě GAHOOLE (Legenda o sovích strážcích, pozn. redakce) a poměrně velkou sumu na Sucker Puch. Zbytek jeho filmů byl pro WB velmi výnosný. Velmi."

Což je překvapivé tvrzení, protože například (podle nás velmi povedený) film Watchmen (2009) stál prý 130 až 150 milionů a tržby byly jen 185,4 milionů dolarů a to také nezní jako velký úspěch s ohledem na to, že se předpokládá, že film by měl vydělat více než dvojnásobek svého rozpočtu, aby byl výdělečný. 

Nicméně, většina Snyderových filmů vzniklých u Warner Bros. byla finančně úspěšná. Ne vždy byly recenze přesvědčivé, ale ekonomicky zabodovaly.

Zdroj: X, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat