Secret Invasion: Jeden z nejvíce kritizovaných momentů ze seriálu si prosadil šéf Marvelu Kevin Feige

 

Nebyl to zrovna vrchol seriálu. POZOR, SPOILERY!!!

Marvelovská série Secret Invasion / Tajná invaze nedopadla zrovna tak, jak si mnozí představovali a jedním z důvodů kritiky bylo i, jak je u marvelovských seriálů zvykem, nedopilované finále, kdy měl být vrcholem střet G'iah (Emilia Clarke) a Gravika (Kinglsey Ben-Adir), kdy se z obou stali takzvaní Super-Skrullové s hromadou různých schopností různých marvelovských postav.

SOUVISEJÍCÍ: TŘI DŮVODY, PROČ SI (NE)PUSTIT SECRET INVASION

Zní to skvěle, ale výsledek byl digitální chaos, který se potlesku nedočkal. Ovšem, střet Super-Skrullů chtěl v seriálu sám kreativní šéf Marvelu Kevin Feige (i když asi možná představoval něco jiného). To prozradil spolurežisér Ali Selim:

"Začala to u Kevina Feigeho, který řekl, 'Budeme mít střet Super Skrulla a všechny superschopnosti jsou k dispozici.' Myslím, že je to vlastně nejlépe prezentováno ve chvíli, kdy Gravik vezme zkumavku od Furyho a vloží ji do počítače kvůli analýze. My pak vidíme všechny superschopnosti..."

Na papíře to určitě působilo dobře, ale provedení nám opravdu kulhalo na obě nohy a je to škoda, že se z plánovaného vrcholu první řady stalo něco, nad čím mnozí kroutí hlavou.

Zdroj: Deadline, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat