Spider-Man: Bez domova - Oživilo to můj zájem o herectví, prozradil o spolupráci s Hollandem a Garfieldem Tobey Maguire


 Byla to velmi pozitivní zkušenost.

Ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se vrátili i původní představitelé Spider-Mana a to Andrew Garfield a Tobey Maguire. Právě on se nyní o této zkušenosti rozpovídal. Nejdříve prozradil, že byl nadšen z toho, že byl konečně znovu kontaktován kvůli roli Spider-Mana a pak popsal, jaká byla spolupráce s Tomem Hollandem a právě Andrew Garfieldem:

"Pracovat s Andrewem a Tomem mi bylo velmi vzácné, bylo to velmi speciální, byla to pro mě celkově velmi obohacující zkušenost. Svým způsobem to ve mně oživilo zájem o hraní. Působilo to jako skutečné bratrství, což bylo to, o co jsme se pokoušeli pro nás i postavy. Ale když se pak takhle dynamika odehrála - působilo to jako skutečné propojení a láska k těmto klukům a byla to zábava a nasmáli jsme se - to pro mě vše bylo povzbuzující a osvěžující."

A dobré na tom je, že se tyhle pocity přenesly i na diváky, kteří si všimli toho, že pánové nejsou jen kolegové, ale i přátelé, což celkovému už tak pozitivnímu dojmu z celého filmu pomohlo. 

Spekuluje se o tom, že má Marvel zájem dál nabízet více Spider-Manů, ale zatím neznáme konkrétní detaily, kdy by se Tobey nebo Andrew mohli vrátit.

Zdroj: The Spider-Man: No Way Home - The Art of the Movie / The Direct, Marvel Studios / Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat