Tajná invaze: Bál jsem se, že mi budou hrozit smrtí, přiznal režisér poté, co nechal umřít jednu z postav a u druhé odhalil, že je Skrullem

 

Ali Selim přiznal, že měl určité obavy. POZOR, SPOILERY!!!

Seriál Tajná invaze / Secret Invasion sice nebyl tím, co si mnozí představovali, ale několika věcmi překvapil. Například tím, že byť se zdálo, že Maria Hill (Colbie Smulders) dostane konečně zaslouženě více prostoru, na konci první epizody byla zabita a překvapivé bylo i odhalení, že War Machine (Don Cheadle) už je roky "nahrazen" měňavcem Skrullem. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ MĚ MARVEL SERIÁLEM SECRET INVASION PĚKNĚ NAŠTVAL

Spolurežisér seriálu Ali Selim věděl, že to vyvolá poprask a dokonce se obával toho, že mu bude vyhrožováno:

"Mám obavy, že dojde na vyhrožování smrtí (kvůli zápletce s War Machinem, pozn. redakce) a také kvůli tomu, že jsem ten, kdo nechal zemřít Mariu Hill. Takže se popravdě raději nyní skryji."

Těžko říct, jestli tyhle dvě věci povedou k výhružkám smrti, ale rozhodně mnohé nepotěšily. Pokud jde o Marii, respektive k její představitelce dodal:

"S Cobie Smulders nebudete mít špatný den. Ona je velmi schopná. Ukáže se, pracuje, miluje to a přinese s sebou neuvěřitelné ducha. Ona a Sam (Samuel L. Jackson, pozn. redakce) si dali sladkobolné sbohem, ale kdoví, kde Maria Hill skončí. Nemyslím si, že má jakékoliv supersíly nebo supersérům, které ji udrží naživu navždy, ale vždy mohou natočit film, který se odehrává před rokem 2023, ve kterém se Maria ukáže."

Nebo jednoduše vsadí na multivesmír a bude přivedena zpět tímto způsobem a bylo by to fajn, v komiksu jde o komplikovanou a zajímavou postavu, kdy v hrané podobě nebyl zdaleka využit její potenciál. Kromě toho už se ví, že se Maria vrátí v animované podobě v seriálu Moon Girl and Devil Dinosaur a spekuluje se o tom, že bude k vidění ve filmu Marvels (premiéra 9. 11. 2023).

Zdroj: THR, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat