Warner Bros. omylem propagovalo film, který zrušilo. A jaké spojení mezi Captain America 4 a Návratem prvního Avengera odhalil Anthony Mackie?


 Komiksové střípky.

 Aktuálně probíhá propagační kampaň k DC filmu Blue Beetle (premiéra 17. 8. 2023), ovšem došlo k jednomu menšímu "problému". Někteří fandové si všimli, že na kartonové postavě Blue Beetla. která se objevila jako reklama na film v jednom obchodě jsou ve spodní části loga některých filmů od DC a je mezi nimi i Batgirl. A jak asi víte, tenhle projekt byl sice v přípravách, natočila se ho podstatná část, ale Warner Bros. se ho nakonec rozhodlo "odpískat". Není jasné, kde všude se tahle reklama objevila, ale dá se tušit, že nejde jen o jeden případ.

Co spojuje oba filmy?

Je samozřejmě jasné, že Captain America: Brave New World (premiéra 25. 7. 2024) bude odkazovat na další projekty od Marvelu a to včetně předchozích dílů Captain America, ale Anthony Mackie (Sam Wilson / Captain America) prozradil jedno konkrétní spojení s Captain America: Návrat prvního Avengera (2014):

"Svým způsobem to uzavřelo kruh v případě mé marvelovské zkušenosti, protože jsme točili v D. C. v tom stejném hotelu, ve kterém se natáčel Návrat prvního Avengera."

Řeč je o místě, kde byl se odehrávaly některé momenty se členem HYDRY Jasperem Sitwellem a Anthony prozradil, že tam natáčel jednu ze svých prvních scén v případě Marvelu.

Zdroj: The Wrap, Marvel Studios / Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat