Deadpool 3: Příběh filmu údajně povede přímo k událostem v Avengers: Secret Wars


Je to možné?

Není tajemstvím, že velkou roli ve filmu Deadpool 3 (premiéra 2. 5. 2024) sehraje multivesmír, který umožní přivést na scénu různé a někdy překvapivé postavy. Možná jste ale nečekali, že tahle komiksovka bude něčím, co by výrazně mohlo ovlivnit celé Marvelovské filmové universum (MCU). Přece jen, jde o první projekt Deadpool, který bude plnou součástí tohoto světa poté, co společnost Fox získala firma Disney, takže nebylo jasné, jak bude pasovat do celkové marvelovské koláže.

SOUVISEJÍCÍ: VE TŘETÍM DEADPOOLOVI SE ZŘEJMĚ DOČKÁME NÁVRATU IKONICKÉHO PROTIVNÍKA WOLVERINA

Zdá se ale, alespoň podle slov znalce branže KC Walshe, že třetí Deadpool bude mít velký dopad na MCU. Podle Walshe totiž film povede přímo k Secret Wars (stěžejní události ze šestých Avengers), kdy se různé reality budou hroutit a TVA (organizaci dohlížející na časové linky) vybere hrdiny z různých umírajících světů a umístí je do jednoho světa známé jako New Earth/Battleworld. Vybrán bude údajně i Wolverine (Hugh Jackman) a právě ten narazí na Deadpoola (Ryan Reynolds), který bude uvězněn a tak začne jejich dobrodružství.

Samozřejmě to Marvel zatím nepotvrdil, ale nezní to jako něco, co by nemohlo být skutečností a nebyl by to špatný námět. Pěkně by propojil různé projekty a umožnil zakomponovat do MCU další postavy z projektů od Foxu. Jestli se tedy ukáže, že Walsh má správné informace, vůbec nám to vadit nebude. 

Zdroj: KC Walsh's X, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat