Šílený a brutální trailer na spin-off ke kultovnímu seriálu The Boys a mrazivý trailer na novou řadu American Horror Story

 


To vypadá skvělé.

Komiksový seriál The Boys / Banda je skvělou bizarní krvavou jízdou, která prostě člověk nemá nikdy dost. Proto je skvělou zprávou, že dostal zelenou seriál Gen V. Ten se bude odehrávat ve stejném universu, ale jeho hlavní "hrdinové" budou studenti prestižní university, kterou navštěvují jedinci s nadlidskými schopnostmi, aby se stali superhrdiny a jak asi čekáte, není všechno takové jak se zdá a za zdmi téhle instituce se dějí hodně šílené a brutální věci. A to si necháme líbit. 

Seriál má premiéru naplánovanou na 29. 9. 2023.


O slovo se hlásí také nová řada série American Horror Story s podtitulem Delicate. A vypadá to, že je AHS znovu ve formě. Tedy minimálně trailer působí jakou skvělá kombinace intenzivní atmosféry a bizarnosti, což je pro tuhle značku typické. A bohužel je typické i to, že někdy jsou upoutávky lepší než řada, na kterou lákají, ale snad tomu tentokrát bude jinak. Premiéra se odehraje 20. 9. 2023.

Zdroj: Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat