Na triky není tolik času, kvůli nepovedeným scénářům, brání experty na efekty marvelovský tvůrce


Stephane Ceretti promluvil o aktuálně řešené situaci.

V poslední době se intenzivně řeší to, že přestože některé filmy (a seriály) stojí stovky miliony dolarů, na jejich vizuální stránce to vidět není a vypadají... nedopečeně. Nyní se k této kritice (specificky od komika Adama Conoverse) vyjádřil Stephane Ceretti, který u Marvelu dohlíží na trikové efekty a jeho slova jsou vcelku rázná:

"Hej Adame Conoversi, stovky umělců, kteří pracují na filmech a televizních seriálech by si s tebou rádi promluvily o mizerných scénářích, kdy trávíme čas jejich úpravami v postprodukci, místo toho, abychom dělali zábavné věci. Můj bože, nemůžeme mít v současné době trochu klidu, že ne?"

Obecně se ví to, že trikoví experti jsou extrémně vytíženi, chtějí se po nich podstatné úpravy na poslední chvíli a kladou se na ně téměř nesplnitelné požadavky. A Stephane tvrdí, že jim navíc práci komplikuje to, že musí pomáhat s doladěním scénářů v postprodukci. To je u trikových pracovníků trochu překvapivé, ale v Hollywoodu asi neplatí, že ten dělá to a ten zase tohle...

Zdroj: X, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat