One Piece: Kterého hrdinu bylo podle tvůrce nejtěžší obsadit?

 

Asi tušíte.

V hrané verzi mangy One Piece se objevuje extrémní množství svérázných postav a určitě nebylo snadné pro ně najít vhodné představitele. Speciálně pak pro ústřední hrdiny, kteří jsou milováni a tvůrci jistě byli velmi opatrní v případě obsazování, aby nenaštvali fandy. A režisér Marc Jobst promluvil o tom, koho bylo nejnáročnější obsadit:

"Luffy byl nejtěžší postavou, pokud jde o obsazení, protože nese na bedrech celý seriál. A on je hybnou silou pozitivity. On věří. On věří ve sny¨. On věří ve víru v sebe. Inspiruje ostatní, aby byli sami sebou, aby byli více sami sebou. Chce jim pomoci, aby byli více sami sebou."

Postavu jménem Monkey D. Luffy hraje Iñaki Godoy a dle našeho názoru ho hraje skvěle. Samozřejmě ne každému jeho výkon sedne, ale podle toho, co jsme viděli a četli se většině diváků líbí, takže sice obsazení téhle postavy bylo těžké, ale vyplatilo se. 

Pokud jde o druhou řadu, bylo naznačeno, že bychom ji mohli vidět v rozmezí 12 až 18 měsíců, tak doufejme, že to vyjde a projekt nebude mít zpoždění.

Zdroj: ScreenRant, Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat