Avengers: Secret Wars - Zbaví se toho, co nefunguje a možná přivedou zpět ty, o kterých jsme si mysleli, že jsou pryč navždy


Tvrdí to další zdroj.

Už delší dobu se mluví o tom, že Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027) poslouží jako reboot Marvelovského filmového universa, které v některých případech nefunguje tak, jak by si Marvel a diváci asi představovali. 

Marvel sice oficiálně nic takového nepotvrdil, ale autorka knihy MCU: The Reign of Marvel Studios Joanna Robinson prozradila následující:

"Máme vyjádření Kevina Feigea (kreativní prezident Marvel Studios, pozn. redakce), které svým způsobem naznačuje, že Secret Wars poslouží jako soft reboot, ve kterém mohou prořezat cokoliv. Nejde o použití termínu z Lokiho (v daném seriálu organizace TVA prořezávala určité časové linky, pozn. redakce). Prořežou všechno, co nebude fungovat a nechají to [,co fungovat bude] nebo přivedou zpět lidi, o kterých jsme si mysleli, že jsou pryč navždy."

S ohledem na existenci Multivesmíru si Marvel může dovolit téměř cokoliv, takže má volné ruce v tom, co bude se svým universem dělat a je pravda, že posledních pár fází není přijímáno s takovým nadšením, jako ty prvotní, takže reboot zní jako logická možnost.

Zdroj: CanWeGetSomeToast, The Watch, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat