Daredevil: Born Again - Proč se šéf Marvelu rozhodl, že musí být seriál změněn od základu?


 Co k tomu vedlo? POZOR, SPOILERY!!!

Nedávno se objevila překvapivá zpráva o seriálu Daredevil: Born Again. Podle dostupných informací nebyl šéf Marvelu Kevin Feige spokojen s tím, co vzniklo a došlo tak k propuštění hlavních scenáristů a také režisérů, kteří měli mít na starosti zatím nenatočené epizody (aktuálně by měla být hotova necelá polovina z osmnácti epizod) a seriál by se měl v podstatě rebootovat pod dohledem nového kreativního týmu. 

A co bylo vlastně za problém? Znalec branže vystupující pro profilem CanWeGetSomeToast tvrdí, že například to, že první epizody byly spíše právním dramatem (a prý nudným) a Matt Murdock (Charlie Cox) v nich neměl vůbec obléknout kostým Daredevila a to z důvodu toho, že měl být zavražděn jeho kamarád a spolupracovník Foggy Nelson (Elden Henson).

Nyní se mluví o tom, že bychom se měli dočkat Daredevila už v úvodních dílech, ale dál se počítá se smrtí Foggyho, tím, že zkorumpovaní policisté budou zneužívat logo Punishera a Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio) bude starostou New Yorku. 

Aktuální situace kolem seriálu asi není moc uklidňující, ale stále je tu šance na povedený seriál. Kdy se ho ale dočkáme, to zatím není jasné, datum premiéry sděleno nebylo.

Zdroj: Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat