James Gunn prý nemá plnou kontrolu nad DC. A společnost zřejmě už nehodlá spolupracovat s představitelem Flashe

 

Komiksové střípky.

Novými šéfy DC Studios jsou Peter Safran a James Gunn, kdy se věřilo, že mají poměrně volné ruce v tom, co chtějí s DC Universem provést, ale možná tomu bude trochu jinak. Doufalo se a věřilo, že na tom bude daná dvojice podobně jako Kevin Feige, který má více méně plný dohled nad Marvelovským filmovým universum, ale podle nových informací Gunn a Safran mají nastaveny nějaké hranice, údajně hlavně v případě streamovací platformy HBO Max.

Samozřejmě to nemusí být v jádru špatná věc, pokud mají nějaká omezení, ale to, jestli to je správné rozhodnutí ze strany Warner Bros. Discovery, nebo to byla chyba, se dozvíme až poté, co bude zveřejněno alespoň několik různých projektů z nového DC Universe.

Co ale vypadá jasněji a jasněji je to, že v něm už neuvidíme Ezru Millera jako Flashe. To asi není šokem s ohledem na to, že ve spojitosti s ním v minulosti vyrojilo nemalé množství problémů. Zdálo se ale, že Warner Bros. Discovery nad ním neláme hůl a nevylučuje další spolupráci s tímto hercem. Pak ale vyšel film Flash (2023), který prodělal spoustu peněz (bavíme se o desítkách a desítkách milionech dolarů) a byť to může znít chladně, je nyní patrné, že společnost tak nemá příliš důvodů s Ezrou dál spolupracovat a podle (zatím nepotvrzených) zpráv to ani nehodlá dělat.

Zdroj: Variety. DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat