Loki: Na první řadu to nemá vs marvelovské kouzlo je zpátky, první názory na druhou sérii


 Nevypadá to špatně.

Už 6. 10. 2023 se dočkáme druhé řady jednoho z nejlepších marvelovských seriálů a to projektu Loki. Někteří novináři měli šanci zhlédnout první čtyři díly a samozřejmě se o své názory podělili na sociálních sítích. Jak to podle nich dopadlo?

Druhá řada vsadila na klasický recept "všeho je víc" a to ne vždy funguje, ale v tomto případě podle některých recenzentů ano s tím, že každá další epizoda je lepší než ta předchozí, dojde na překvapivé zvraty a scénář umí přijít se zajímavými nápady.

Největší chvály se dočkalo obsazení v čele s Tomem Hiddlestonem a Owenem Wilsonem, kdy jejich vztah má více prostoru než v první řadě a nadšení vyvolala i Sophia Di Martino a nováček Ke Huy Quan.

Podle některých recenzentů jde o neuvěřitelně hravou podívanou plnou představivosti, která je zajímavým přírůstkem do marvelovské multiságy. Na druhou stranu, někteří novináři si myslí, že scénář je občas chaotický a matoucí. První epizoda je prý trochu pomalejší, ale následující nabírají na tempu.

Co se líbí jsou kulisy a obecně vizuály a povedená je i akce, která umí být vzrušující. 

Několik novinářů ale neskrývá zklamání. Podle nich není příběh zrovna povedený, rizika nejsou dostatečně vysoká a scénář obecně není na úrovni první řady. Ale i ti, kteří jsou kritičtější tvrdí, že obsazení je skvělé.

Druhá řada tady není jasnou trefou do černého, výtky tu jsou, ale i tak to zatím vypadá na slušnou podívanou.

Zdroj: CBM, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat