Možná se ví, kdo si zahraje Supermanova otce. Sony zřejmě odpískalo spin-off ke Spider-Manovi. A Vision Quest se asi dočká velké změny


 Komiksové střípky.

To, kdo si zahraje titulní roli ve filmu Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) už víme, bude to David Corenswet, ale teď se objevily zprávy, že je možná znám i představitel jeho otce Jor-Ela. Podle jednoho ze zdrojů byla na artworcích z filmu použita tvář Kurta Russella (s tím režisér/scenárista James Gunn pracoval už na Strážcích Galaxie Vol. 2), zatímco u ostatních postav byly generické obličeje. Je tak možné, že byl Kurt do téhle role obsazen (nebo minimálně zvažován).

Sony chystalo a chystá několik spin-offů ke Spider-Manovi a jedním z nich měl být i projekt o Silver Sable a Black Cat. Později se začalo mluvit, že každá z nich dostane vlastní projekt, ovšem nyní scenáristka Lindsey Anderson Beer naznačila, že se vznikem filmu příliš nepočítá.

V poslední době to vypadalo podobně i s marvelovskou sérií Vision Quest. Zazněly dohady, že by nakonec nemusel vzniknout, ovšem vše není ztraceno, objevily se zprávy, že by mohl být zkombinován s komiksovou zápletkou The Children's Crusade, ve které Billy a Tommy Maximoff pátrají po své ztracené matce Scarlet Witch.

Zdroj: DCEULeaks, CB, CBM, Disney+/Marve l Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat