Zápletka Agatha: Darkhold Diaries. A Sacha Baron Cohen oficiálně součástí Marvelovského filmového universa


 Komiksové střípky.

Poté, co si fandové velmi oblíbili čarodějku Agathu Harkness (Kathryn Hahn) ze seriálu WandaVision, jim jistě udělala radost zpráva, že vznikne její vlastní seriál. Ten sice několikrát měnil datum premiéry i jméno (nově zní Agatha: Darkhold Diaries), ale aktuálně se počítá s tím, že bude k vidění někdy kolem září příštího roku a nyní se objevila zápletka prvního dílu:

"V první epizodě uvidíme Agathu Harkness, jak se jí konečně podaří prolomit kouzlo, které ji uvěznilo, nemůže se dočkat, až se vrátí ke svým oblíbeném vražedným způsobům, ale zjistí, že přišla o svou moc. Jediný způsob, jak se může posunout dál, je vydat se na nebezpečné dobrodružství za získáním svých schopností s tím, že ji pomohou jeden či dva nečekaní přátelé."

Kdo oni přátelé budou? To zatím těžko říct.

Sacha potvrzen

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že se Sacha Baron Cohen objeví v Marvelovském filmovém universu jako démonický Mephisto. To druhé potvrzeno nebylo, ale to, že se Cohen stane součástí Marvelovského filmového universa ano. Bude jeden z hlavních členů obsazení série Ironheart, kdy je jeho role zatím označena jen jako "Mystery Man". Seriál bude mít premiéru 5. 9. 2025.

Zdroj: Copyright (I, II), Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat