Blade: Výtečná zpráva, film bude mládeži nepřístupný



Potvrdil to režisér.

Marvel pro Marvelovské filmové universum obvykle netočí mládeži nepřístupné filmy, prvním bude Deadpool 3, ale mnozí doufali, že to samé bude platit i pro projekt Blade, kterého si bez pořádné porce krve asi neumí většina z nás představit. 

Skvělá zpráva, režisér Yann Demange potvrdil, že komiksovka bude mít přístupnost R (nevhodné do 17 let bez dohledu dospělé osoby):

"Poskytli mi přístupnost R, což je důležité. Od [svého krátkého filmu Dammi] přicházím s přáním být otevřenější, zranitelnější a vnést do své práce více osobního pohledu. Ale u filmu Blade se budeme bavit, protože Mahershala je opravdu precizní herec. Jsem nadšený, že předvedeme jeho určitou bezohlednost, drsnost, která mu umožňuje chovat se určitým způsobem. Za to ho mám rád. Má v sobě důstojnost a poctivost, ale je v něm také dravost, kterou obvykle skrývá. Chci, aby ji uvolnil a přenesl na stříbrné plátno."

Tohle je vynikající zpráva, kterou jistě mnoho lidí ocení, protože jsme asi nebyli jediní, kdo se obával toho, že se bude v případě násilí Blade držet při zemi. Poslední věc, která nás nyní znervózňuje je střídání filmařů a změny data premiéry, k čemuž v minulosti došlo a doufáme, že se situaci ustálila a Bladea se dočkáme skutečně 13. 2. 2025.

Zdroj: Deadline, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat