Deadpool 3: Bude film navazovat na Logana, nebo ho bude ignorovat?


 Odpověděl režisér.

Ve filmu Deadpool 3 (což mimochodem podle tvůrce není oficiální název) bude k vidění i Logan/Wolverine v podání Hugha Jackmana. Ovšem ten ve skvělém filmu Logan: Wolverine (2017) dal (očividně dočasně) roli sbohem, když Wolverine zemřel.

Navíc, film vznikl pod hlavičkou Foxu, nebyl součástí Marvelovského filmového universa a třetí Deadpool bude, je tedy otázkou, jestli bude Logan takzvaně kanonickým projektem, tedy bude uznána jeho existence a na to odpověděl Shawn Levy:

"Vždy jsem říkal, že se nemohu dočkat toho, až vyjde Deadpool 3, protože chci poskytnout všechny tyhle rozhovory po boku Ryana [Reynoldse], kde budeme mluvit o odkazech na film Logan. Logan je kanonický. Milujeme Logana. Tak k tomu došlo. Chci, aby svět viděl, že jako producent a režisér, my všichni cítíme velkou lásku a respekt k Loganovi, ke každému jeho aspektu a všem událostem, které se odehrály."

Samozřejmě, přítomnost Wolverina se dá vysvětlit mnoha způsoby, přece jen existence Multivesmíru, který ve filmu podle všeho sehraje důležitou roli, dává tvůrcům v mnoha ohledech volné ruce a to včetně přivedení zpět už mrtvých postav. Tak uvidíme, jak to bude v případě Wolverine, ale věříme, že jeho účast bude vysvětlena povedeným způsobem.

Zdroj: Jakes Takes, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat