Echo: Trailer na nový marvelovský seriál je překvapivě brutální


 Echo o sobě dává vědět.

Seriál Echo provází pověst projektu, kterému Marvel zřejmě příliš nevěří. Nejdříve jsme se dozvěděli, že bude celá první řada zveřejněna najednou, což je podle některých důkaz toho, že seriál není pro Marvel něčím, v co by měli velkou důvěru a následně vyšlo najevo, že byl snížen počet epizod a údajně proto, že bylo tempo příliš pomalé a kvůli tomu seriál poměrně nezáživný. 

Těžko říct, jestli sérii prospěje, že bude mít méně dílů, ale minimálně trailer vypadá skvěle. Očividně se odklání od až dětinského a pestrobarevného pojetí, které mnohým marvelovským projektům z poslední doby podráží nohy a spíše evokuje marvelovské série pro Netflix, které měly sympaticky intenzivní a mrazivou atmosféru. 

Upoutávka je temná, na poměry Marvelu brutální (ostatně, jde o první marvelovskou sérii pro Disney+, která má přístupnost od 17 let, tedy TV-MA)  a to vše je podbarveno povedenou zvukovou stránkou. Kromě toho se nemůžeme dočkat, až uvidíme komplikovaný vztah mezi Echo (Alaqua Cox) a Kingpinem (Vincent D'Onofrio), který má velký potenciál.

Samozřejmě povedený trailer se automaticky nerovná povedený seriál, ale zatím jsme velmi velmi velmi mile překvapeni a těšíme se na 10. 1. 2024.

Mimochodem, všimli jste si v upoutávce Daredevila (Charlie Cox)?


Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat