Fantastická čtyřka: Ústřední tým nebude jako X-Meni nebo Avengers, prohlásil režisér


 Jak to vysvětlil?

I když je produkce očividně komplikovanější, než jsme čekali, zdá se, že se pomalu rozjíždí práce na Fantastic Four (premiéra 1. 5. 2025). Ovšem, přestože bude v centru dění skupina superhrdinů, podle režiséra Matta Shakmana nemám očekávat něco ve stylu X-Menů nebo Avengers:

"Není to rodina, kterou najdete například v X-Menech nebo Avengers, ale skutečná rodina se vším tím chaosem jako v Monarch (Shakman pracuje i na seriálu Monarch: Odkaz monster, pozn. redakce). Se vší tou láskou, bolestí a komplexností, která je s tím spojena. A také přistupují k věcem s určitým optimismem a s vědeckým přístupem, což je opravdu odlišné od jiných marvelovských postav, které naprosto miluji, ale řeší problémy unikátním způsobem a jsem z toho nadšen. Doufám, že se to lidem bude líbit, až to vydáme."

Zatím se v případě Fantastic Four řeší hlavně obsazení, kdy se mluvilo hned o několika různých hercích, ale oficiální potvrzení zatím chybí. Důležité je ale také to, jakým způsobem se bude přistupovat k příběhu, který by asi neměl postrádat emoce a rodinnou dynamiku, ale mělo by to být vyváženo, aby z toho nebyla infantilní záležitost. Tak snad se to tvůrcům podaří vybalancovat.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat