Filmař, který mohl natočit Bladea nechápe, proč by někdo pracoval pro studio jako je Marvel

 

Chce více volnosti.

Jsou filmaři, kteří by udělali téměř cokoliv pro šanci pracovat pro velké studio na mnohamilionové komiksovce a jsou tací, kteří by do toho nikdy nešli. A do druhé skupiny patří i Albert Hughes, který prozradil, že byl osloven Marvelem kvůli režii filmu Blade (premiéra 13. 2. 2025), ale nakonec se rozhodl, že to není to pravé ořechové a prozradil, že zástupci Marvelu byli velmi milí, ovšem nemá zájem pracovat pro podobnou společnost:

"A byl jsem [k dohodě] tak na půl cesty, ne úplně blízko, v polovině procesu a řekl jsem si, 'Ne, implodoval bych z podobně kontrolovaného prostředí tohoto světa a toho, že bych nebyl schopen udělat, co bych chtěl.' A nechápu, proč by to chtěl skutečný filmař, být součástí tohoto systému. rozumím tomu, že by to udělali nadějní filmaři, kteří odvádějí dobrou práci a zvládají najít ty správné lidi. Ale myslím, že já bych implodoval."

Některá studia opravdu až příliš intenzivně hledí tvůrcům přes rameno, jiná jim dávají volnost a Marvel buduje velké universu, takže určitá forma kontroly být musí a dá se pochopit, že to každému nevoní. 

Zdroj: Happy Sad Confused, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat