Jsem více než zničený, Warner Bros. odpískalo film šéfa DC


 James Gunn z toho nemá radost.

Warner Bros. Discovery šetří a nemá problém zrušit i film, který je z velké části hotov (Batgirl by mohla, nebo spíše nemohla vyprávět). A stalo se to znovu, tentokrát společnost odpískala projekt spolušéfa DC Studios (spadají pro Warner Bros. Discovery) Jamese Gunna.

Nejde o DC komiksovku, ale kombinaci hraného a animovaného filmu na motivy Looney Tunes nazvaného Coyote vs. Acme. Gunn se na něm podílel jako producent a samozřejmě mu nedělá radost, že ho diváci neuvidí, speciálně, když byl zřejmě povedený:

"Publikum na testovacích projekcích nás chválilo a odměnilo nás vynikajícími hodnoceními. Jsem více než pyšný na finální produkt a více než zničený z rozhodnutí WB. Duch Kojota Vildyho, jeho odolnost a vytrvalost nakonec zvítězí."

Je to zajímavé rozhodnutí s ohledem na pozitivní přijetí a to, že byl film v konečné fázi příprav, ale na druhou stranou, WB nebude muset investovat peníze do propagace a může si navíc účetně odepsat určité ztráty, takže by ve finále mohlo ušetřit několik desítek milionů dolarů. Nicméně, mohlo by projekt vydat na streamovací službě Max, to by nebylo nic proti ničemu. Ovšem, něco takového zatím v plánu není. O čem se ale šušká je to, že by společnost mohla nabídnout práva na odkoupení konkurenci.

Zdroj: Deadline, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat