Loki: Bylo to velmi dojemné, Tom Hiddleston promluvil o konci druhé řady

 


Tom to považuje za příhodný konec.

Nedávno skončila druhá řada marvelovské série Loki a to zajímavým a podle mnohých skvělým způsobem, kdy se Loki (Tom Hiddleston) svým způsobem obětoval pro dobro většiny, což bylo v případě Lokiho, kterého jsme viděli v prvních filmech Thor v podstatě nepředstavitelné. Ale oblíbený antihrdina se změnil a líbí se to i Tomovi:

"Nyní, když byla odvysílána druhá řada Loki, mám pocit..., pokud jde o hraní, plánování, vývoj, scénář, Lokiho oběť byla naprosto příhodná a pro mě velmi dojemná. Máte tu postavu, která po dlouhou dobu byla poháněna svými vlastními zájmy, byla izolována a to především kvůli sobě. Na povrchu charismatická a okouzlující a hravá, ale uvnitř defenzivní a zranitelná a zraněná a osamocená a šlo o někoho, kdo nikdy neměl pocit, že někam náleží."

Pokud jde o marvelovské seriály, poměrně často jsou jejich závěry neuspokojivé, ale v tomto případě se to povedlo a šlo o skutečně dojemné ukončení příběhu jedné z nejkomplexnějších postav z Marvelovského filmového universa. 

Jestliže se budeme bavit o třetí řadě, není jasné, zda bude, ale zatím to tak nevypadá. Je ale možné, že se Loki objeví v jiných marvelovských projektech.

Zdroj: FilmIsNow, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat