Marvels: Představitelka Ms. Marvel promluvila o potitulkové scéně odkazující na prvního Iron Mana


 Co k tomu herečka dodala? POZOR, SPOILERY!!!

V Marvels (2023) jsme se v potitulkové scéně dočkali x-menovského Beasta (Kelsey Grammer), ale také toho, že Ms. Marvel (Iman Vellani) zkoušela rekrutovat Kate Bishop (Hailee Steinfeld) do svého týmu (variace na Young Avengers). A šlo o okamžik, který okatě odkazoval na to, když Nick Fury (Samuel L. Jackson) oslovil Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) kvůli Avengers. Co na to Imani, která je velkou fanynkou Marvelu, vlastně říká?

"V původním scénáři jsme měli jednu verzi, ale nikdy nebyla natočena. A pak se objevily spekulace, že to natočíme během dotáček, ale s odlišným mladým Avengerem. Scénář se mi dostal do rukou až těsně před natáčením dodatečných scén a já jsem vyšilovala. Ihned jsem se znovu podívala na Iron Mana a psala Nie (Nia DaCosta, režisérka Marvels, pozn. redakce). Reagovala jsem ve stylu, 'Nemůžu uvěřit té poctě, které se mi aktuálně dostává. To je šílené!' Nepotřebovala jsem zhlédnout znovu celý film, ale ničemu to neuškodilo. Byla jsem celou dobou úplně bez sebe. Všichni z nás vyšilovali. Byla to také poslední scéna, kterou jsem pro film natočili a je to poslední scéna ve filmu."

O projektu Young Avengers se mluví už dlouho a je patrné, že se na něj Marvel připravuje, ale nevíme ani to, kdy by se na něm mohlo začít pracovat, ani, jaké bude složení týmu, takže nám nezbývá než zatím spekulovat. Kdo by se vám v Young Avengers líbil?

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat