Marvels si v kinech nevedou vůbec dobře, ale Captain Marvel se neloučí

 

Nebo to tak alespoň nevypadá.

Marvels (2023) rozhodně nejsou nejhorší marvelovkou, ale jejich tržby nejsou vůbec oslňující. V prvním týdnu si ze severoamerických kin film odnesl cca 46 milionů dolarů, což není žádná sláva a v dalším týdnu tržby klesnou podle odhadů o rekordních (samozřejmě ne v dobrém slova smyslu) cca 80 %.

Nicméně, s jednotlivými postavami z filmu se budeme pravděpodobně vídat dál a to včetně Carol Danvers/Captain Marvel, což naznačila její představitelka Brie Larson:

"Myslím si, že je tu ještě spousta věcí týkajících se Carol. Mám dojem, že to, že je součástí tohoto týmu ji otevřelo způsobem, který ještě nezažila a to se mi na ní opravdu líbí. Nechci, aby po mně šel Marvel, ale něco tu je. Bezesporu tu něco je, pokud jde o odpověď na vaši otázku, co bych vám chtěla sdělit, ale neudělám to."

Není to asi překvapením, Captain Marvel patří k nejmocnějším postavám z Marvelovského filmového universa a očekává se minimálně to, že se objeví v plánovaných filmech Avengers. Ale jestli i někde jinde, to zatím není jasné, nicméně s pokračováním Marvels bychom nepočítali.

Zdroj: ET, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat