Marvels: Tržby z prvního dne nejsou vůbec, ale vůbec optimistické. Alespoň jsme se dočkali skvělého camea


 O koho šlo? POZOR, SPOILERY!!!

Prvotní odhady tržeb komiksovky Marvels (2023) nebyly moc potěšující, poté se lehce navýšily, ale následně zase snížily a předprodej vstupenek také nebyl zrovna optimistický. Nyní jsou venku informace o tržbách ze čtvrtka (řeč je o severoamerických kinech) a je to 6,6 milionů dolarů. Captain Marvel (2019) začínal s 20,7 miliony dolarů. Vypadá to tak, že film odstartuje s cca 60 až 65 miliony dolarů, zatímco jednička si připsala více než 153 milionů dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA KOMIKSOVKU MARVELS

Pokud film skutečně překročí částku 60 milionů dolarů, nebude to nejhorší premiérový víkend pro marvelovku, ale "jen" skoro nejhorší. Otázkou je, jestli je to zasloužené, protože byť projekt není dokonalý, pobavit umí. 

Navíc obsahuje cameo, které můžeme označit jako zlomové. Dočkali jsme se totiž Beasta, jednoho z nejvýraznějších členů týmu X-Men, který navíc zmínil jméno Charles, což je jasný odkaz na Charlese Xaviera alias zakladatele X-Menů Profesora X. Jen pro zajímavost, byť byl Beast vytvořen digitálně, údajně ho měl namluvit Kelsey Grammer, který tuhle postavu v minulosti ztvárnil ve filmech X-Men od Foxu.

Přítomnost Beasta je další náznak toho, že se X-Meni pomalu ale jistě stávají součástí Marvelovského filmového universa a my jsme všemi deseti pro.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat