Provozovatelé kin se děsí toho, že Aquman 2 není dostatečný lákadlem pro vánoční sezónu

Je to podle nich jen další superhrdinský film.

Vánoční sezóna není v kinech vrcholným obdobím, ale není ani nedůležitá a letos je asi největším tahákem Aquaman a ztracené království (premiéra 21.  12. 2023). Nebo by být měl, ale server Variety vyzpovídal několik vlastníků kin a ti většinou neoplývají přesvědčením, že zrovna tohle je projekt, který jim výrazně navýší zisky.

Oslovení podnikatelé nejsou nadšení z toho, že letošní Vánoce leží na bedrech druhého Aquamana, protože někteří mají dojem, že to nejsou bedra příliš stabilní, což se dá pochopit s ohledem na to, že se objevují zvěsti, že testovací projekce nedopadly zrovna dobře.

Jiní nejsou vystrašení konkrétně z Aquamana, ale rovnou z toho, že zatímco v minulosti byly komiksové filmy výjimečnou událostí, aktuálně už je to jen "další superhrdinský film". Jinak řečeno, nejde o nic "extra".

Samozřejmě se může ze druhého Aquamana vyklubat hit, ostatně jednička z roku 2019 překonala očekávání a utržila přes miliardu dolarů, ale u pokračování by bylo něco podobného velkém překvapením. Ostatně, předprodej vstupenek zatím ukazuje, že zájem není kdovíjak velký.

Zdroj: Variety, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat