Superman: Legacy - Hlavní hrdina prý bude čelit teroristům. A fotka Davida Corensweta ukazuje, že se v posilovně nefláká


Přípravu nepodceňuje.

V případě prvního hraného filmu z nového DC Universa Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) se mluví o tom, že si bude muset Superman (David Corenswet) poradit s týmem Authority, což jsou technicky řečeno hrdinové, ale kteří si nebojí ušpinit ruce a věří tomu, že účel světí prostředky.

Stejně tak jsme slyšeli, že se objeví Lex Luthor, ale podle všeho ani Authority, ani Lex nebudou hlavními protivníky Muže z oceli, tím by měl být Braniac.

Superman bude muset poradit s teroristy, kteří budou mít k dispozici technologii z Kryptonu, kdy bude Amanda Waller věřit tomu, že za to může Superman a proto pošle Authority, aby to vyřešili. Za vším ale bude stát Braniac.

Zní to příjemně komplexně a plno lidí jistě rádo uvidí Braniaca (tedy, pokud bude přímo k vidění). A fajn je i zjištění, že David nepodceňuje přípravu, nově se objevila jeho fotka a sice má na sobě mikinu, ale i když je volná, je patrné, že přípravu v posilovně nepodceňuje.


Zdroj: The Seventh ViewerAnon, DC Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat