Thunderbolts: Steven Yeun si skutečně zahraje "ďábelského Supermana" v chystané marvelovce


 Sentry zřejmě potvrzen. 

V případě marvelovské týmovky antihrdinů Thunderbolts se mluví o tom, že by ústřední postavy měly poměřit síly se Sentrym, což je postava, která je někdy popisována jako marvelovská verze temného Supermana (byť je samozřejmě Superman od konkurenčního DC). 

Spekulovalo se o tom, že si Sentryho zahraje Steven Yeun ze Živých mrtvých, u kterého bylo potvrzeno, že se ve filmu objeví, ale nebylo odhaleno jako kdo. 

Ovšem, nyní během rozhovoru Robert Kirkman, který se Stevenem pracoval právě na Živých mrtvých a nyní na skvělé animované komiksové sérii Neporazitelný prozradil následující:

"Ano, zavolal mi, šel zrovna ze zkoušky kostýmu. Doufám, že ne... nemyslím si, že se jedná o spoiler nebo o něco, co dostane někoho do problémů. Nevím, možná. Uvidíme. Nezajímá mě to. Nepracuji pro Marvel. Co mi udělají? Zavolal mi a řekl, 'Zrovna se vracím ze zkoušky kostýmu pro Sentryho. Vypadá to, že hraji jen superhrdiny, kteří nosí žlutou a modrou (stejně jako hlavní hrdina Neporazitelného, pozn. redakce.' řekl mi, že byl na zkoušce kostýmu a já na to, 'Kruci. Zapomněl jsem, že Neporazitelný nosí žlutou a moudrou."

Robert Reynolds alias Sentry je v komiksu extrémně mocnou postavou, která byla více méně hrdinou, ale poté ho ovládla entita známé jako Void. Ta probudila jeho temnou stránku, což vedlo ke smrti statisíců nevinných lidí.

Jde o komplexní postavu, která sehrála důležitou roli v mnoha klíčových komiksových zápletkách a my se nemůže dočkat toho, až Sentryho uvidíme v hrané podobě.

Zdroj: David Finch, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat