Tom Hardy naznačil, že by Venom 3 mohl být jeho posledním. A Tim Burton není nadšen ze Supermana ve filmu Flash

Komiksové střípky.

Ve filmu Flash (2023) se diváci dočkali digitální scény, ve které byly k vidění postavy z minulých DC projektů a to včetně (počítačem vytvořeného) Nicolase Cage z neuskutečněného filmu se Supermanem, který měl režírovat Tim Burton a právě ten se k tomu nyní vyjádřil:

"Ale pak je tu také ona věc s umělou inteligencí a kvůli tomu si myslím, že jsem skončil se studiem. Mohou vzít, co je napadne, Batmana nebo cokoliv a kulturně si to přivlastnit nebo jak to chcete nazývat. I když jste otrokem Disneyho nebo Warner Brothers, můžou dělat, co chtějí. Takže v posledních letech se proti tomu všemu tiše bouřím."

Umělá inteligence bezesporu změní (nejen) filmovou branži a to v dobrém i ve špatném slova smyslu. Nedávno skončená stávka herců vedla k určité úpravě pravidel, pokud jde o tuhle záležitost, ale je jasné, že se toho bude muset ještě hodně dořešit.

Poslední tanec pro Eddieho?

Chystá se třetí film Venom (premiéra 7. 11. 2024), ve kterém si ústřední roli Eddieho Brocka/Venoma zopakuje Tom Hardy. Možná to ale bude naposledy nebo to tak alespoň vypadá z vyjádření Toma, který ve dlouhém statusu na sociálních sítích oznámil, že se opět rozběhlo natáčení a poděkoval svým spolupracovníkům, ale také uvedl, že půjde pro Venoma o "poslední tanec".

Ovšem, oficiálně nebylo oznámeno, že se jedná o poslední díl ze série a kromě toho nedávno vyšlo najevo, že se obnovily práce na týmovce Sinister Six, kdy se předpokládá, že se v ní objeví i Venom, takže je to poněkud matoucí. Objevují se například spekulace, že Tomovi končí se třetím filmem smlouva, ale to samozřejmě neznamená, že ji nemůže prodloužit.


Zdroj: British Film Institute, Instagram, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat