Tonoucí se stébla chytá? Marvel prý hodlá pokračovat v příběhu Kanga, ale požádal o pomoc scenáristy Endgame

 

Multivesmírná sága úplně nefunguje.

Infinity sága nebyla dokonalá, ale asi nebude příliš lidí protestovat proti tvrzení, že na tom byla výrazně lépe než aktuální Multivesmírná sága. A Marvel se s tím samozřejmě snaží něco dělat, například se mluví o tom, že přivede zpět všechny zakládající členy týmu Avengers.

A nejen to, nyní se objevily zprávy, že by mohl požádat o pomoc dvojici tvůrců Christophera Markuse a Stephena McFeelyho, kteří výrazně formovali Infinity ságu včetně Avengers: Endgame (2019). Respektive už prý o pomoc požádáni byli a údajně působí jako neoficiální poradci a jejich role se může v budoucnu stát více výraznou.

Bude to zřejmě potřeba, protože přestože Multivesmírná sága nestojí na pevných základech, už je takzvaně asi příliš rozjetá na to, aby ji Marvel tiše ukončil před jejím vyvrcholením v podobě dvou plánovaných filmů Avengers.

Jediná výrazná změna, nad kterou Marvel prý uvažuje je přeobsazení Kanga s ohledem na to, že Jonathan Majors čelí právním problém, ale zdá se, že zatím tohle rozhodnutí nepadlo.

Zdroj: John Rocha, Daniel Richtman, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat