300: Pokračování může být krvavý a žhavý homoerotický film, naznačil Zack Snyder


 Pokračování 300 nebude nic pro homofoby.

Film 300: Bitva u Thermopyl (2006) patří k vizuálně nejopojnějším projektům od Zacka Snydera. Ten ale jako režisér nepracoval na pokračování, ovšem je možné, že se ujme dalšího filmu, který kdysi začal připravovat pro Warner Bros. pod názvem Blood and Ashes a na který se mu aktuálně vrátila práva. 

A pokud Snyder film dokončí, nebude postrádat válečné scény, ale půjde také o milostný příběh legendárního vojevůdce Alexandra Velikého a jeho pobočníka Hefaestona, jejichž vztah byl potvrzen historiky.

"Máme zpět práva, takže pokud budeme chtít, můžeme to natočit. Nevím, pro který trh je to určeno, ale je to nesmírně homoerotický, velmi krvavý, velmi sexuální film. Ale možná je právě to perfektní."

Je tedy očividné, že zatím není Snyder rozhodnut, zda film natočí, ale pokud jsou práva jeho, mohl by ho nabídnout Netflixu, se kterým má aktuálně velmi dobré vztahy. A co se týče homosexuálního nádechu, co si budeme povídat, i původní film byl v tomto ohledu velmi... no řekněme to tak, že projekt, ve kterém jsou všude k vidění naolejovaní svalovci v kožených "slipech" má také poměrně intenzivní homoerotický nádech.

Zdroj: SFFGazette, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat