Echo: Žádný propadák, ale zatím nejdospělejší a pořádně drsná marvelovská série

 


Podle novinářů to není dokonalé, ale zábavné ano. 

Marvelovskou sérii Echo provázely obavy a ne bezdůvodné. Zaprvé bylo oznámeno, že první řada bude nabídnuta celá, což zní jako dobrá věc, ale pro Disney+ je to netypické a začalo se spekulovat o tom, že Marvel seriálu nevěří a zadruhé vyšlo najevo, že byl snížen počet epizod, protože údajně tempo nebylo zrovna dobré. 

Nyní jsou venku první reakce na úvodní díly a zdá se, že situace nebude rozhodně tak špatná, jak to vypadalo. V první řadě jsou novináři nadšení z toho, že se seriál drží "při zemi", nejde o epické kosmické dobrodružství, ale "pouliční" podívanou s tím, že to ale rozhodně neubírá projektu na napínavosti.

Asi nejčastěji je jako klad zmiňována brutalita a temnota celé série, což je pro Marvel nezvykem, ale Echo vznikl pod novou značkou Spotlight, která se má soustředit na drsnější projekty a minimálně v případě Echa to vyšlo. Série je násilná, má silný nádech thrilleru a je intenzivní. Potlesk si vysloužila i akce, je rázná, je neuhlazená a je strhující. 

Velmi se líbí i Alaqua Cox v hlavní roli, která ztvárňuje ústřední postavu na výbornou. Zbytek obsazení je ale prý také skvělý. 

Výtky směřují k tomu, že tempo stále není úplně doladěné a příběh jako takový má pár mezer, ale jinak převládá všeobecné nadšení.

Premiéra je naplánována na 10. 1. 2024.

Zdroj: CBM, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat