Rod Draka: Možná vás to rozbrečí, tvůrce knižní předlohy slibuje drsnou druhou řadu

 


A když to říká George R.R. Martin, už to něco znamená.

Seriály na motivy knih George R.R. Martina nejsou zrovna útlocitné, jsou plné krve a sexu a když tedy George prohlásí, že je něco velmi temného, pak to asi něco znamená a právě takhle popsal spisovatel druhou řadu Rodu Draka:

"Ryan (Ryan J. Condal, tvůrce seriálu, pozn. redakce) mi poskytl první dvě epizody Rodu Draka z druhé řady (samozřejmě šlo o hrubý sestřih). Samozřejmě, že mohu být stěží objektivní v případě čehokoliv, co je založeno na mé práci... ale musím říct, že si myslím, že obě epizody byly prostě skvělé (a to ještě nejsou ani hotovy). Temné. Velmi temné. Možná vás rozbrečí (já jsem nebrečel, ale jeden z mých přátel ano). Silné, emotivní, zneklidňující, srdcervoucí. Prostě ten druh věcí, které mám rád (Co k tomu říct? Vyrostl jsem na Shakespearovi a lásce ke tragédiím a historii mám nejraději)."

Nikdo asi nečekal, že druhá řada Rodu Draka bude veselou podívanou, ale zdá se, že už první dva díly budou pořádně drsné. Datum premiéry druhé řady zatím oznámeno nebylo, ale očekává se, že to bude příští rok.

Zdroj: GeorgeMartin.com, HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat