Spider-Man 4: Tom Holland není rozhodnut, zda chce film natočit


 Ruka v rukávu není.

Díky sérii Spider-Man se z Toma Hollanda stala obrovská hvězda, takže by se dalo čekat, že ve chvíli, kdy by mu byla nabídnuta účast v případné čtvrtém dílu, nebude váhat. Opak je ale pravdou, herec nechce postavě uškodit a půjde do toho, jen pokud bude mít pocit, že to má smysl:

"Vše, co mohu prozradit je, že se aktivně zapojujeme do konverzací o tom, jak by to případně mohlo vypadat čtvrté ztvárnění mé postavy. Jiná věc je, zda najdeme způsob, jak toho docílit. Jsem velmi ochranářský, pokud jde o Spider-Mana. Jsem velmi velmi šťastný, že jsem mohl pracovat na sérii, která byla s každým filmem lepší, úspěšnější, což je velmi výjimečné a já chci ochránit jeho odkaz. Tím pádem nenatočím další jen proto, aby nějaký další vznikl. Bude to muset stát za to. Pokud by se to povedlo, byl bych blázen, jestliže bych si znovu nenavlékl kostým, protože Spider-Manovi vděčím za vše. Miluji tuhle postavu a lidi, se kterými jsem pracoval. Takže bych rád odvyprávěl další příběh, ale pouze, pokud najdeme ten správný."

Je to příjemný přístup s ohledem na to, že by si Holland mohl říct o doslova miliony dolarů, ale je očividně ochoten se jich vzdát, pokud nebude mít pocit, že je to správné. Ale doufejme, že se najde námět, který ho zaujme, protože je jako Spider-Man fajn. 

Zdroj: Critics Choice Association/Collider, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat