V Agatha: Darkhold Diaries seriálu se zřejmě vrátí Scarlet Witch. A fotky z Deadpoola 3 odhalují spojení s Moon Knightem a Kapitánem Amerikou


 Komiksové střípky.

Zatím nebylo oficiálně potvrzeno, že v seriálu Agatha: Darkhold Diaries uvidíme Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a ano, je sice pravda, že její postava zdánlivě zemřela, na druhou stranu Darkhold Diaries jsou spin-offem k seriálu o Scarlet Witch WandaVision

SOUVISEJÍCÍ: FOTKY Z DEADPOOL 3 UKAZUJÍ BRUTÁLNÍ SMRT

Dávalo by tak smysl, pokud bychom se mocné kouzelnice dočkali a herec, který se objevil ve WandaVision a zahraje si i v Darkhold Diaries Asif Ali na otázku, zda Elizabeth uvidíme odpověděl jasné: "Ano."

Není to sice oficiální potvrzení ze strany Marvelu, ale není tu důvod, proč by herec lhal. Agatha: Darkhold Diaries bude mít premiéru v září příštího roku.

Další fotky ze třetího Deadpoola

Nedávno se objevily fotografie z Deadpool 3 (premiéra 25. 7. 2024), která ukazovaly brutální moment, nyní jsou tu další, které na první pohled nejsou zajímavé, ale při bližším prozkoumání zjistíte, že jsou na nich vozidla, kdy jedno připomíná dodávku, která byla k vidění v seriálu Moon Knight a druhé zřejmě odkazuje na dopravní prostředek, který řídil padouch Red Skull.

Zdroj: Instagram, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat