Marvelovský svět se měl protnout s Hvězdnými válkami

 
A to ve druhé řadě What If...?

Animovaná série What If...? dovoluje tvůrcům si pohrát s marvelovským universem téměř podle libosti a aktuálně skončená druhá řada ukázala, že toho filmaři docela slušně využili. Ale mohli jít ještě dál, protože tvůrce Bryan Andrews prozradil, že chystali crossover mezi Marvelem a Star Wars:

"Myslím, že Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) nechce překročit určité hranice. Ale navrhovali jsme... vlastně jsme měli crossover Star Wars/Marvelu. Takže ano, myslím si, že je to určitě proveditelné. Jen netuším, jestli chce [Kevin Feige] překročit tyhle hranice, ale je to opravdu zábavné... Nebyl by to každého šálek kávy. Ale byl to milostný dopis původním Star Wars. A bylo to skvělé. A nevím, jestli to budeme moci někdy udělat. Ale přemýšleli jsme nad podobnými věcmi."

Crossover mezi Hvězdnými válkami a Marvelem by asi viděla ráda hromada lidí, ale zatím si asi musíme nechat zajít chuť. Nicméně, v potencionálních dalších řadách What If...? bychom se dočkat mohli, naděje tu stále je. 

Zdroj: Toonado, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat