Ne, marvelovské seriály už nebudou mít filmový styl


Brad Winderbaum naznačil změnu stylu.

Marvelovské filmové universum nabízelo jeden hit za druhým, ale v posledních letech je to jako na houpačce a toho jsou si vědomi i šéfové Marvelu a rozhodli se, že budou dávat přednost kvalitě před kvantitou. 

Nyní se o tom rozpovídal šéf streamování, televizních projektů a animace Brad Winderbaum:

"Naučili jsme se toho spoustu. Produkovali jsme množství obsahu a to velmi rychle a jsme primárně společnosti vytvářející filmy. Takže jste si mohli všimnout, že první várka našich seriálů měla filmům podobnou strukturu, na konci ukončily příběh našich postav a působily jako minisérie. V budoucnu bude náš obsah více působit jako televizní obsah. To je na horizontu, to nás čeká v budoucnu a udrží to pozornost lidí na delší dobu a udrží je déle v obývajícím pokoji. Upřímně řečeno, chceme se odlišit od filmových zážitků v kině."

To je otočka o 180 stupňů, původně Marvel sázel na to, že jeho seriály budou působit jako to, co je k vidění na stříbrném plátně, ale nyní to vypadá, že se situace mění. A asi je to potřeba, protože je Marvelu vyčítáno, že své seriály a filmy až příliš propojuje a tohle by mohlo situaci napravit.

Nejbližším marvelovským seriálem je Echo, která bude mít premiéru 9. 1. 2024.

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat