Deadpool 3: Marvelovský Ježíš je tu, aby zachránil MCU a daří se mu to, trailer je naprosto parádní


 Tak tohle vyšlo.

Jak se spekulovalo, během vrcholného svátku amerického fotbalu Super Bowlu byl zveřejněn první trailer na třetího Deadpoola, tedy na Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 6. 2024) a asi nepřeháníme, když prohlásíme, že jsme byli všichni zvědaví na to, jaký bude.

Přece jen, jde o první mládeži nepřístupný film vznikající pro Marvelovské filmové universum, první díl Deadpoola, který vzniká pod dohledem Marvelu poté, co se společnost Fox stala součástí firmy Disney a hlavně se můžeme těšit na návratu Wolverina (Hugh Jackman).

A jak to tedy dopadlo? Lépe, než jsme čekali. Deadpool (Ryan Renoylds) neztratil nic ze své sympaticky nesympatické otravnosti, vtípky jsou povedené, akční scény svižné a krvavé, narážky povedené, jak se tušilo, opravdu sehraje svou roli TVA (organizace dohlížející na tok času představená v seriálu Loki) a kromě toho upoutávka (což je nešvarem mnoha trailer) neprozradí příliš z příběhu. A přestože Wolverina v podstatě pořádně neuvidíme, i tak jsme s upoutávkou naprosto spokojení.

 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat