Avengers 5: Přehled postav, které se údajně objeví v očekávané komiksovce


Slušná partička.

O Avengers 5 (premiéra 30. 4. 2026) toho vlastně moc nevíme. Například v případě postav se neustále objevují jména, která by měla být k vidění, ale těžko říct, která zní reálně a která ne. Ovšem, nyní znalec branže vystupující pod profilem The Cosmic Circus přišel se seznamem postav, kterých bychom se měli dočkat a ten vypadá následovně:

Sam Wilson / Captain America, Joaquin Torres / Falcon, Wong, Captain Marvel, Monica Rambeau, Shang-Chi, Katy, Black Panther, Ironheart, She-Hulk, Hulk, Thor, Valkyrie, Spider-Man, Daredevil, Doctor Strange, Clea, America Chavez, Ms. Marvel, Cassie Lang / Stature,, Kate Bishop, Clint Barton / Hawkeye,  Ant-Man a Wasp.

Kromě toho odhalil i něco z příběhu, kdy připomněl, že kontrolu nad klidem v Multivesmíru aktuálně má na starosti Loki, ovšem naznačil, že to se může změnit. Dál se očekává to, že ve filmu se zmínění hrdinové rozdělí do několika skupin, které budou bojovat s různými padouchy a zřejmě v následujícím dílu se opět spojí, aby čelili hlavní hrozbě. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat