Další fotka ukazující Supermana v kostýmu. Jared Padalecki kývnul na účast v The Boys. A promoart ukazuje masku Wolverina


 Komiksové střípky.

Fotku Davida Corensweta v kostýmu Supermana už jsme viděli, ale určitě se rádi podíváte na další. Objevila se fotografie z natáčení, na které je právě Muž z oceli a to konkrétně v článku v novinách. Nutno poznamenat, že kostým opravdu evokuje klasický oblek oblíbeného DC hrdiny. Film Superman má naplánovanou premiéru na 10. 7. 2025.

Za seriálem The Boys / Banda stojí tvůrce další kultovní podívané a to Supernatural Eric Kripke a ten do The Boys přizval už několik význačných herců ze své původní série. Ale zatím mezi nimi chybí Jared Padalecki. Ovšem, aktuálně vyšlo najevo, že Jared souhlasil s tím, že si v The Boys zahraje. Asi vás ale nepřekvapí, že herec neprozradil, koho ztvární.

Maska Wolverina

Víme, že ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) objeví Wolverine (Hugh Jackman) nejen v klasickém komiksovém kostýmu, ale dokonce i s maskou. A nový promoart ukazuje, jak by měla vypadat.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat