Deadpool & Wolverine: Do kin se pohrnou davy, film bude rekordní, očekávají experti. A proč vlastně bude mít Wolverine svůj komiksový kostým?


 Komiksové střípky.

Marvel by samozřejmě rád měl na kontě další velký hit, který budou chválit jak novináři, tak fanoušci. Jestli bude opěvovaný Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) to nevíme, ale co se tuší je to, že půjde o finančně rekordní podívanou. 

Objevily se odhady premiérových tržeb a bavíme se tu o částce od 200 do 239 milionů dolarů a to je ještě podle některých vcelku střídmé, je možné, že to bude i víc. 

Pokud je to pravda, pak půjde o rekord pro film s přístupností R (do sedmnácti let nevhodné bez dohledu dospělé osoby). Žádnému se zatím nepovedlo překonat tuhle částku, ale pokud má někdo šanci, pak tahle marvelovská jízda. 

A to také proto, že v ní uvidíme Wolverine (Hugh Jackman) a navíc v klasickém komiksovém kostýmu. Zatím nevíme, proč ho na sobě bude mít (ne, že bychom si stěžovali, je paráda, že se v něm předvede), ale nyní se objevily (nepotvrzené) informace, proč k tomu dojde. 

Podle všeho původně Wolverine tenhle "ohoz" odmítal, i když ho jeho kolegové z X-Menů k jeho nošení motivovali. Ovšem poté, co zřejmě i jeho přičiněním zemřou, rozhodne se vyslyšet jejich přání.

Tak uvidíme, jestli se to potvrdí, ale smysl by to dávalo. 

Zdroj: DeadlineMyTimeToShineH, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat