Hollywoodská kráska prý ztvární mistryni Jedi. Spekuluje se, že by to mohla být dlouho očekávaná postava

 

Která?

Universum Star Wars se neustále rozrůstá a chystají se další a další projekty. Některé s již známými postavami, jiné s původními nebo těmi, které si zatím hranou premiéru neodbyly. A jednu z těchto rolí by si mohla zahrát Sydney Sweeney.

Podle všeho má o ni Lucasfilm zájem a měla být ztvárnit Jedie, ovšem nebylo řečeno kterého konkrétně. Nicméně se okamžitě začalo spekulovat, že by mohlo jít o postavu, po které fandové volají už roky (a roky a roky). 

Řeč je o samozřejmě o Maře Jade, což byla v knihách a komiksech elitní agentka ve službách imperátora, ale následně se z ní stala životní láska Lukea Skywalkera, která mu zplodila syna Bena. Navíc, byť se tomu zpočátku bránila, si prošla výcvikem Řádu Jedi a stala se z ní mistryně. 

Mara Jade často figuruje v seznamech nejlepších postav z Hvězdných válek a je tak překvapením, že se ještě neobjevila v žádném hraném filmu nebo seriálu, ale to by se mohlo změnit. 

Ovšem, připomínáme, že jde zatím jen o dohad a není jasné, jestli by Sydney měla ztvárnit právě ji. My bychom byli rádi, ale musíme počkat na to, co má v plánu Lucasfilm. 

Zdroj: MyTimeToShineH, Sony Entertainment (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat