Jsou představitelé původních Avengers skutečně kamarádi? Upřímnou odpověď nabídl Jeremy Renner


 Jak to je?

Během různých interview a propagačních akcí působili herci z marvelovek, kteří představovali původní tým Avengers, jako jedna rodina. Ale není výjimkou to, že se hvězdy různých filmů tváří jako přátelé na veřejnosti, ovšem v soukromí je tomu trochu jinak. Jak jsou na tom hvězdy marvelovek? To vysvětlil představitel Clinta Bartona / Hawkeye Jeremy Renner:

"Je to kurva skutečný, není to jen na Instagramu... Nesnášíme to. Ne, vážně, máme rodinný chat a máme ho už dlouhou dobu. Když pracujete s lidmi... podívejte, prošli jsme si společně kulturně významnou zkušeností. A byly tu rozvody a byla tu manželství a dětí, za těch dvanáct let se stala spousta věcí. Ve filmech vypadáme, jako by šlo o večírek v maskách a jsou tam šílené rekvizity a děláme šílené věci, ale je to také krásné, protože nás to všechny spojuje. Je tu bratrství a sesterství nebo jak byste to chtěli nazvat. Já tomu říkám jednoduše láska. Miluji všechny z nich. Raději bych skončil ve vězní s Downeyem, než abych dělal něco skvělého sám. Raději bych boural s Evansem."

Zní to opravdu tak, že se herci mají vážně rádi a to fandové jistě ocení. A je milé, že to funguje dál bez ohledu na to, že někteří z pánů a dam už v Marvelovském filmovém universu nepůsobí. Nicméně se spekuluje o tom, že by se větší množství původních Avengers mohlo v budoucnu vrátit, ovšem zatím jsou to jen dohady.

Zdroj: Men's Health, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat